Loopbaanbegeleiding & Talentcoaching

Groeien kan je met je Talent en Talent kan je doen groeien 
Kerntalenten analyse, persoonlijke begeleiding en meer. Een stap naar een efficiënte workflow voor jou of je bedrijf!

Iedereen heeft talent het komt er op aan ze te ontwikkelen. Als erkende kerntalentanalysten leggen we uw talenten bloot en gaan we er ook effectief mee aan de slag.

TALENTONTWIKKELING EN MANAGEMENT COACHING


Iedereen heeft talent het komt er op aan ze te ontwikkelen. Als erkende kerntalentanalysten leggen we uw talenten bloot en gaan we er ook effectief mee aan de slag. Hierdoor krijgt u meer zelfinzicht, wordt u sterker en zet u stappen in uw loopbaan als zelfstandige of leidinggevende.

 

Wij gaan met u aan de slag

 

Op basis van een KernTalentenanalyse creëren we een blauwdruk van uw talenten, valkuilen en aandachtspunten. Gedurende vier uur maken we een analyse van uw sterktes, zwaktes en wat u energie geeft. Deze wetenschappelijk onderbouwde analyse is het vertrekpunt voor onze twee uur coaching, waarbij we dieper ingaan op de resultaten en u coachen naar een hoger niveau

 

Voor zaakvoerders en leidinggevenden

 

Zowel zaakvoerders als leidinggevenden kunnen bij ons terecht. Op basis van onze analyse zorgen we voor coaching op maat. Zelf zaakvoerder, dan kunt u ook uw leidinggevenden laten analyseren. Hier trekken we 4 uur voor uit en we koppelen er nog twee uur coaching aan vast. Bovendien mag u ook rekenen op een volledige HR-scan van uw processen (reglementen, policies en contracten, …).

Talent Boost

LOOPBAANBEGELEIDING- & COACHING

Uw carrière een nieuwe wending geven, toe aan een job die u energie geeft of het roer van uw loopbaan weer in eigen handen nemen?


Wij zorgen voor loopbaanbegeleiding en -coaching op maat.

UW TALENTEN IN KAART

Om u de loopbaanbegeleiding te kunnen geven die u verdient vertrekken we vanuit een KernTalentenanalyse. Op die manier brengen we in kaart wie u bent, wat u motiveert en wat u leuk vindt om te doen. Zo krijgen we een blauwdruk van u waar we mee aan de slag kunnen.

Deze wetenschappelijke onderbouwde analyse geeft perfect uw DNA weer en uw aangeboren talenten. De ideale vertrekbasis om uw carrière weer de wind in de zeilen te geven.

HOE ZIT DE KERNTALENTENANALYSE IN ELKAAR?

 • We starten met een kort intakegesprek om te kijken of onze KernTalentenanalyse een antwoord biedt op uw vraag
 • U vult een online vragenlijst in die u terugbrengt naar uw kindertijd
 • We houden een analysegesprek van een 3-tal uur waarin we:
  - Uw gemaakte keuzes in de vragenlijst overlopen
  - Een terugkoppeling geven van uw KernTalenten
  - Een diepte-interview houden
 • U ontvangt van ons een gedetailleerd verslag over uw KernTalenten
 • Tijdens een tweede gesprek krijgt u de kans al uw vragen te stellen

LOOPBAANCOACHING MET LOOPBAANCHEQUES!

Coretalents, het bedrijf achter Daniëlle Krekels.

 

Neem een kijkje op de website om nog meer te weten te komen over de KernTalentenanalyse. 

 

Klik hier

Het is perfect mogelijk om loopbaancheques te gebruiken. Zo kost een KernTalentontdekkingstocht u amper 40€ en het hele traject 80€. Via onderstaande link kan u alvast uw loopbaancheques bestellen. Zonder loopbaancheques een coachingstraject volgen? Ook dat is perfect mogelijk!