Werknemers & Zelfstandigen

Werknemer of Zelfstandige?


Wil jij graag energie halen uit jouw job, het gevoel voldaan naar huis te kunnen gaan? 

Leven naar jouw KernTalenten? 

Tijd maken voor jezelf en jouw hobby's die jou die boost geven? 


Een KernTalentenanalyse kan al heel wat vragen of twijfels verhelpen. 

Je kan er keer op keer terugvallen om de juiste keuzes te maken.  


Om hier niet alleen voor te staan bied ik door middel van persoonlijke begeleiding, de vertaalslag naar jouw dagelijks leven. 
Waarom jouw KernTalentenprofiel in kaart brengen?


Je sterke KernTalenten worden best zo volledig mogelijk in en door je gekozen studierichting, beroep of job aangesproken. Er ‘tegenin’ gaan leidt tot frustratie. Sterke KernTalenten ‘niet mogen gebruiken’ leidt tot het gevoel een 'dik ei' niet kwijt te raken en dus ook echt iets te missen. 


KernTalenten kunnen latent aanwezig zijn. Het vraagt relatief weinig moeite om latent aanwezige KernTalenten te ontwikkelen omdat ze, dankzij de aanwezige natuurlijke aanleg, snel – door bijvoorbeeld een gerichte opleiding – op een goed niveau kunnen gebracht worden.


Vaardigheden die niet door KernTalenten worden gedragen, zijn veel moeilijker aan te leren en halen zelden een beter dan gemiddeld niveau, zeker in vergelijking met anderen die wel dit sterke KernTalent hebben en er even hard aan werken om het te ontwikkelen. Echt excelleren kan je met elementen die voortbouwen op je “sterke” KernTalenten. 


Een goede match tussen jouw KernTalentenprofiel met de competenties die je nodig hebt in een job leidt tot motivatie en jobtevredenheid. De “ideale match” is er als de gevraagde competenties de individuele constellatie van je eigen KernTalenten aanspreken en gebruiken.

GET IN TOUCHTel:  +32 497 10 15 53 (Sarah)

Email: sarah@officesense.be

ADRES


Frans van Heymbeecklaan 41/1

2100 Deurne

FOLLOW US

Copyright © All Rights Reserved